Офіційний дилер GARMIN в Україні

      

Cервісний центр Garmin

ПІСЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ОБОВ'ЯЗКОВО ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Ремонт GPS навигаторів

   +380679888887
  +
Viber и Telegram
  ВСТАНОВЛЕННЯ    КАРТ ОНЛАЙН!
  Магазин та Сервіс працюють
вт-сб 12-18
Наша сторінка в Фейсбук

Карти України, Європи та Азії 2019 Q3 для Навітел

Для сімейства навігаційного ПЗ  Навітел навігатор вийшли карти України, Росії, Азії та Європи Q3 2019.

Випуск карт 2019 Q3  доступний  для усіх країн Європи : Албанія, Андорра, Австрія, Бельгія, Боснія і Герцеговина, Болгарія,Ватикан, Хорватія, Кіпр, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Гібралтар, Великобританія, Греція, Угорщина, Ісландія, острів Мен, Італія, Латвія, Ліхтенштейн, Литва, Люксембург, Македонія, Мальта, Молдова, Монако, Чорногорія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Сан-Марино, Сербія, Словаччина, Словенія, Іспанія, Швеція , Швейцарія, Україна.

Випуск карт 2019 Q3 пропонує розширений функціонал для вантажних і великогабаритних автомобілів: при уточненні параметрів (повній масі, осьового навантаження, ширини, висоти і довжини) вантажного ТЗ в налаштуваннях, маршрут буде побудований з урахуванням обмежень в'їзду і руху по міських дорогах. Водії транспортних засобів з нестандартними габаритами зможуть заздалегідь обрати оптимальний маршрут без обмежень для автомобіля. Це дозволить безперешкодно переміщатися до пункту призначення і скоротити час у дорозі.

Кожна карта включає в себе житлову та промислову інфраструктуру міст і населених пунктів з адресною пошуковою і детальною дорожньою мережею з напрямком руху, розв'язками,  круговим рухом тупіками , протиракетними маневрами присутніми навітелу та іншою відповідною і не дуже навігаційною інформацією.

 

Карты Украины, Европы и Азии 3 квартал 2019 года для Навител Навигатор

6 ноября 2019 Вышли карты Украины, России, Азии и Европы релиза 2019 Q3 для Навител навигатор

 

Встановити та оновити цю карту та будь яку іншу можливо в нашому  Сервісному Центрі Гармін Сервіс  Garmin Service Сервісний центр Гармін за адресою:

м.Київ вул.Ушинського буд.3 ТК"Мілленіум" "Мир Garmin"
Час роботи: вівторок-неділя з 12 до 18. Телефон +38067 988-88-87 (Viber Telegram)