Офіційний дилер GARMIN в Україні

      

Cервісний центр Garmin

ПІСЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ОБОВ'ЯЗКОВО ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Ремонт GPS навигаторів

   +380679888887
  +
Viber и Telegram
  ВСТАНОВЛЕННЯ    КАРТ ОНЛАЙН!
  Магазин та Сервіс працюють
вт-сб 12-18
Наша сторінка в Фейсбук

Карта України Q1 2019 для Navitel

Для навітел навігатор вийшла нова карта України Q1 2019

 Нові карти Q1 2019 пропонують розширений функціонал для вантажних автомобілів і автобусів: при внесенні параметрів (повній масі, навантаження на ось, ширини, висоти і довжини, типу вантажу) вантажного ТЗ в налаштуваннях, маршрут буде побудований з урахуванням обмежень в'їзду та руху по міських дорогах. Водії транспортних засобів з нестандартними габаритами зможуть заздалегідь обрати оптимальний маршрут. Це дозволить безперешкодно переміщатися до точки призначення і скоротити час у дорозі.

Карта релізу Q1 2019 містить 30 013 міст і населених пунктів, в тому числі 3 529 міст і населених пунктів з адресним пошуком і вулично-дорожньою мережею. Доповнено базу Корисних Об'єктів Інфраструктури - на оновленій карті відмічено 127 483 POI. Довжина дорожньої мережи склала 1 140 136 км. Для пошуку стали доступні 2 455 225 унікальних адрес.

В карті Києва були внесені наступні зміни:

    Виправлений напрямок руху по вулицях Копилова та Васильківська
    Змінена схема проїзду та побудови маршрутів через закритий Шулявській міст згідно офіційних схем обїзду КМДА
   

На карту України додано 11 нових населених пунктів з деталізацією «до дому»:  Березне, Винники, Городенка, Дубровиця, Лебедин, Новояворівськ, Ріпки, Східниця, Таврійськ, Тлумач, Тисмениця.

Актуалізовано адресну базу в 57 населених пунктах Київської, Львівської, Полтавської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей. У 48 населених пунктах Київської, Львівської та Херсонської областях актуалізовано дорожньо-транспортну мережу.

Також у релізі карти України Q1 2019:

    Змінено розв'язку на круговий рух у місті Вишгород (траса Р02).
    Актуалізовано дорожній граф і контури будинків в Залізничному, Шевченківському, Галицькому районах міста Львова, а також в населеному пункті Буча Київської області.
    Перейменовано 862 вулиці в населених пунктах Київської, Донецької, Львівської, Сумської та Херсонської областях.
    Перейменовано населений пункт Комсомольське в Кальміуське (Донецька область).
    Додані POI поштових відділень «Нова пошта» в Дніпропетровській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Чернігівській, Черкаській, Чернівецькій, Харківській та Херсонській областях.


Встановити та оновити цю карту та будь яку іншу можливо в нашому  Сервісному Центрі Гармін Сервіс  Garmin Service Сервісний центр Гармін за адресою:

м.Київ вул.Ушинського буд.3 ТК"Мілленіум" "Мир Garmin"
Час роботи: вівторок-неділя з 12 до 18. Телефон +38067 988-88-87 (Viber Telegram)